Inspiratiebijeenkomst Seniorvriendelijk Delft - Tanthof

Als je ouder en minder mobiel wordt, komt vanzelf de vraag aan de orde of je daar je huidige woning op kan aanpassen of dat je moet gaan verhuizen. Een vraagstuk waar al veel over is geschreven door professionals. Maar wat vinden ouderen hier nu echt zelf van? Waar lopen ze tegen aan? Die vragen stonden centraal bij de Inspiratiebijeenkomst Seniorvriendelijk Delft - Tanthof op 15 september in het Rietveld theater in Delft. Centraal middel- en hoogtepunt van de bijeenkomst was de door ouderen zelfgemaakte documentaire ‘van deur tot deur’ waarin zij inzicht gaven in de vraagstukken en dilemma’s rondom het wonen op oudere leeftijd. 

Lees hier het verslag van de bijeenkomst.
Ook interessant om het filmpje 'Van deur tot deur' te bekijken